Archivy

Ještě to stíháte aneb Jedlé dárky, které vyrobíte na poslední chvíli
Ještě to stíháte aneb Jedlé dárky, které vyrobíte na poslední chvíli

Dárky se dají kupovat… ale také vyrábět. A možná právě takové potěší mnohdy víc než ty z velkých továren. Tady je 10 tipů na neobyčejná dílka, která vytvoříte i z obyčejných potravin.

Nákupní koš: Ten nejlepší dárek pro masožrouty i zdraví z hloubi přírody
Nákupní koš: Ten nejlepší dárek pro masožrouty i zdraví z hloubi přírody

Sledujeme novinky a trendy ze světa potravin a o to nejlepší se neváháme podělit. Tady jsou favorité tohoto měsíce...

Nákupní koš: Poctivá rajská bez práce, exkluzivní foie gras i sladká tečka, co vám zamotá hlavu
Nákupní koš: Poctivá rajská bez práce, exkluzivní foie gras i sladká tečka, co vám zamotá hlavu

Sledujeme novinky a trendy ze světa potravin a o to nejlepší se neváháme podělit. Tady jsou favorité tohoto měsíce...

Dýně (nejen) na víně a další podzimní dobroty
Dýně (nejen) na víně a další podzimní dobroty

Podzim bez dýně je jako podzim bez barevného listí – něco zásadního by chybělo. Královna sezóny přináší nejen příjemné zpestření do našich kuchyní, ale i nekonečnou inspiraci. Ať už toužíte po krémové dýňové polévce s exotickým nádechem, jemném risottu s dýňovou sladkostí, lívancích provoněných skořicí nebo pečené dýni s vůní rozmarýnu, které dává nový rozměr karamelizovaný med – tady jsou přesné postupy, jak si užít pravé dýňové hody

Musíte mít: Dřevěné doplňky (nejen) do vaší kuchyně
Musíte mít: Dřevěné doplňky (nejen) do vaší kuchyně

Nic nám neunikne! Sledujeme designovky, spotřebiče i funkční náčiní do kuchyně. Co nás zaujalo tento týden?

Nákupní koš: Čokoláda s ginem, sušené dračí ovoce i super-křupavý popcorn
Nákupní koš: Čokoláda s ginem, sušené dračí ovoce i super-křupavý popcorn

Sledujeme novinky a trendy ze světa potravin a o to nejlepší se neváháme podělit. Tady jsou favorité tohoto měsíce.

Tatarák už dávno není jen o mase: Je to ale OK?
Tatarák už dávno není jen o mase: Je to ale OK?

Doby, kdy svrchovanost ukládala, kolik mil se musí nacválat s flákotou kvalitního hovězího pod sedlem tak, aby pro ni kuchaři mohli připravit famózní „steak tartare“, je dávno pryč. Dnešní příprava se obejde bez koní, jezdců, a když na to přijde, tak i bez masa.