Zamotá vám hlavu

Medový cop s rozinkami od KOMPEKU je nejen ručně pletený, ale také bohatý na rozinky, které dodávají příjemnou sladkost a šťavnatost. Díky dlouhému zrání těsta se cop pyšní jedinečnou vláčností a nadýchaností a kvalitní suroviny včetně poctivého medu zaručují, že každé sousto bude nevšedním požitkem. Ať už si ho budete vychutnávat k snídani, nebo jako sladkou svačinku, Medový cop s rozinkami vydrží měkký a chutný po celou dobu své měsíční trvanlivosti, pokud ho ovšem nesníte hned po prvním ochutnání. Cop medový s rozinkami 500 g od rodinné pekárny KOMPEK zakoupíte v prodejnách Billa za cenu 49,90 Kč s kartou Billa, bez karty Billa za 69,90 Kč.

Rychlostí blesku

Živina přichází již s hotovými omáčkami ve skleničce, díky tomu si můžete vychutnat poctivou svíčkovou rychle a jednoduše bez dlouhých hodin strávených u sporáku. Nově u nich najdete hned tři oblíbené klasiky: rajskou omáčku, svíčkovou i omáčku na paprice. Příprava je snadná. Stačí jen připravit maso, přidat omáčku ze skleničky Živina, uvařit přílohu a skvělé  jídlo je na světě. Omáčky najdete na oficiálním e-shopu, 330 g stojí 129 Kč.

Připravujete svatomartinskou hostinu? Vyšperkujte ji lahůdkou v podobě delikátních foie gras. Tato pochoutka patří mezi vyhlášené francouzské delikatesy a její původ sahá až do antických dob. Pod francouzským názvem se ukrývá jemná paštika vyrobená ze ztučnělých husích či kachních jater, která zazáří jako předkrm nejen na sv. Martina. Paštika od tradiční francouzské značky Feyel obsahuje 88 % husích či kachních jater jemně ochucených kořením. Nejlépe si ji vychutnáte s čerstvým kváskovým chlebem nebo kvalitní francouzskou bagetou. K paštice můžete podávat také čerstvé fíky či fíkové čatní a chybět by neměla ani sklenka dobrého vína. Husí a kachní foie gras (2´40 g) si můžete koupit na online supermarketu Košík.cz za cenu od 299,90 Kč.