Pečení není těžké, vyžaduje ale přesný postup, míní majitel mlýna Daniel Perner
Kynuté těsto je základem mnoha oblíbených pokrmů – od nadýchaných buchet a křupavé pizzy po slavnostní vánočky a mazance. Ale jak dosáhnout toho, aby bylo vždy perfektní? Klíčem je nejen kvalitní mouka a správné kvasnice, ale také precizní technika. Jak říká Daniel Perner, pekař a majitel mlýnu Pernerka: „Základem úspěchu je správná volba mouky a pečlivé dodržení postupu, který zaručí, že těsto vykynuté na správnou míru bude mít tu nejlepší strukturu.“
Markéta Hrubešová: Smysl vaření hledá v jednoduchosti
Herectví je radost, jídlo je vášeň. A když se obě cesty protnou, vytvoří dokonalé předpoklady pro to najít štěstí v jeho nejchutnější formě. Herečka, moderátorka, autorka knih, a hlavně zapálená kuchařka Markéta Hrubešová si ráda odpočine při vaření od hraní, stejně jako při hraní od vaření. Jak sama přiznává, má to skvěle vymyšlené.