Články autora redakce

Zacházení s potravinami při povodních, základní hygienická doporučení
Zacházení s potravinami při povodních, základní hygienická doporučení

Informační centrum bezpečnosti potravin MZe zveřejnilo základní pravidla pro zacházení s potravinami při povodních a související hygienická doporučení.

Loučení s létem: Avokádová polévka, mražené špízy i kokosový krém
Loučení s létem: Avokádová polévka, mražené špízy i kokosový krém

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, ale není jedinou volbou, pokud se chcete osvěžit. Zkusit můžete i mražené špízy anebo studenou…

Lepší jídlo ve školách? Potravinářská komora se bude podílet na změně spotřebního koše
Lepší jídlo ve školách? Potravinářská komora se bude podílet na změně spotřebního koše

Na ministerstvu zdravotnictví se konala Meziresortní pracovní skupina pro problematiku institucionálního stravování, kde byl oficiálně představen pracovní návrh vyhlášky č.…

Musíte mít: Dřevěné doplňky (nejen) do vaší kuchyně
Musíte mít: Dřevěné doplňky (nejen) do vaší kuchyně

Nic nám neunikne! Sledujeme designovky, spotřebiče i funkční náčiní do kuchyně. Co nás zaujalo tento týden? Read More

Kam na nejlepší houbové delikatesy?
Kam na nejlepší houbové delikatesy?

Romantická zámecká restaurace Chateau Ctěnice, situovaná v Zámeckém areálu Ctěnice na severovýchodní hranici Prahy a restaurace Rendlík, která se nachází…

Náplavkőőő: festival maďarských chutí: Okořeňte si druhý zářijový víkend
Náplavkőőő: festival maďarských chutí: Okořeňte si druhý zářijový víkend

Jaký je rozdíl mezi gulášem a perkeltem? Pálí čabajka? A uherák? Co dávají v Maďarsku na langoš? V čem spočívá…