
Měřit kvalitu s přesností na gram? Testo digitalizuje kontrolu potravin
Když jde o bezpečnost potravin, precizní měření je alfou a omegou. Společnost Testo, s více než 68 lety zkušeností, představuje revoluční systémy a přístroje, které umožňují nejen kontrolním orgánům, ale i malým provozovnám zajistit nejvyšší standardy kvality. V exkluzivním rozhovoru pro Svět potravin jsme si povídali s Martinem Schlöglem, ředitelem české pobočky firmy Testo".

Pečení není těžké, vyžaduje ale přesný postup, míní majitel mlýna Daniel Perner
Kynuté těsto je základem mnoha oblíbených pokrmů – od nadýchaných buchet a křupavé pizzy po slavnostní vánočky a mazance. Ale jak dosáhnout toho, aby bylo vždy perfektní? Klíčem je nejen kvalitní mouka a správné kvasnice, ale také precizní technika. Jak říká Daniel Perner, pekař a majitel mlýnu Pernerka: „Základem úspěchu je správná volba mouky a pečlivé dodržení postupu, který zaručí, že těsto vykynuté na správnou míru bude mít tu nejlepší strukturu.“